Ingatlanközvetítés

Ingatlanközvetítés icon


A lakóingatlannal kapcsolatos értékesítési feladatok értékesítői jutaléka 2% kizárólagos megbízás esetén, és számtalan, az eladónak kényelmes szolgáltatást foglal magában.
A kizárólagos megbízási szerződés tartalmazza a HDR fotók készítését utómunkával, rövid videó-összeállítást az ingatlanról, tájékoztató jellegű alaprajz, és hirdetési szöveg elkészítését, a hirdetés megjelentetését a Picture House honlapon, és az ismert ingatlanhirdetési portálokon, kampányt a közösségi médiában, rendelkezésre állást, és és hiteles tájékoztatást, valamint az ingatlan bemutatásának koordinálást. Jogsegély szolgáltatást az eladással kapcsolatban felmerülő kérdésekről, hitel ügyintézést a hitelt igénylő vásárlónak, energetikai tanúsítást (sikeres értékesítés esetén), valamint naprakész tájékoztatást, az ingatlan eladással járó teendőkről, esetleges költségekről, és adóteherről. Igény esetén adásvételi szerződés előkészítése, szerződéskötés (meghatározott ügyvédi díj ellenében)
A megjelenő hirdetések figyelmet felkeltő fotókkal, az ingatlant bemutató kis videófilmmel, tájékoztató jellegű alaprajzzal, és részletesen megfogalmazott leírással jelennek meg a hirdetési portálokon, és a közösségi médiában, hogy az ingatlant keresők figyelmét felkeltse.

Fotózás: megfelelő beállítású, világos fotók, melyek nagyban hozzásegítik a hirdetőt, hogy hirdetése vonzza az érdeklődő tekinteteket. Ennek érdekében, Sony Alpha fényképezőgép vázzal, nagy látószögű (109 fokos) Sony objektívvel készülnek a helyiség fotók, minden esetben állvánnyal, nagy teljesítményű külső vaku segítségével, különböző expozíciós beállításokkal ugyanazon helyiségről, melyek utómunkálatainak eredményeként olyan képek születnek, melyeken nagymértékben optimalizálásra kerülnek a túlságosan világos, és túlságosan sötét területek.
Ingatlanvideó: egy rövid, de részletes ingatlanvideó, melynek megtekintése után képet kap az érdeklődő az ingatlan külső, és belső megjelenéséről, a helyiségek kapcsolódásairól, az ingatlanhoz tartozó felépítményekről, melyek sok esetben nem kerülnek fotózásra, és feltöltésre egy ingatlanhirdetés megjelentetésekor. A videók egy 4K (3840×2160) felbontású, 3 tengelyen stabilizált, 93 fokos látószögű objektívvel rendelkező videókamerával készülnek.
Tájékoztató jellegű alaprajz készítése: a lakóingatlanról készített alaprajz alapján látja a leendő vásárló a helyiségek elrendezését, kapcsolódását, és már gondolatban el is kezdi berendezni a kiszemelt lakást.
Hirdetési szöveg elkészítése: a megfelelő szöveg megfogalmazásával, a lényeges paraméterek bemutatásával, a lényegtelen információk kihagyásával összeállított hirdetési szöveg, melyet átolvasva az érdeklődő már átfogó ismertekkel rendelkezve érkezhet a személyes megtekintésre.
Hirdetés:: Hirdetését megjelenítjük a Picture House weboldalon, az iemert ingatlanhirdetési oldalakon, és a közösségi médiában.

Ajánlatkérés

+36301234567

Kérjük válassza ki a legördülő listából, hogy mely szolgáltatásunkkal kapcsolatban szeretne ajánlatot kérni:

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.