Ön adná el ingatlanát? Ebben is segítünk!

Tevékenység icon

Csomagajánlat 49.900,- Ft-ért!

Ha Ön adná el ingatlanát, és szeretne mielőbb sikerrel járni, segítünk, hogy megjelenő hirdetése figyelmet felkeltő fotókkal, az ingatlant bemutató kis videófilmmel, tájékoztató jellegű alaprajzzal, és részletesen megfogalmazott leírással jelenhessen meg a hirdetési portálokon, hogy az ingatlant keresők figyelmét felkeltse.
Ehhez kínálok egy alapcsomagot, mely tartalmazza a HDR fotók készítését utómunkával, rövid videó összeállítást az ingatlanról, tájékoztató jellegű alaprajz, és a hirdetési szöveg elkészítését, a hirdetés megjelentetését honlapunkon, valamint tájékoztatást, az ingatlan eladással járó teendőkről, esetleges költségekről, és adóterhekről. Az alap szolgáltatáscsomag ára 49.900 Ft, mely egy szintes, maximum 100 négyzetméter alapterületű ingatlan esetén érvényes ajánlat, Szombathelyen, és 30 km-es vonzáskörzetében. Több szintes, nagyobb alapterületű, illetve a meghatározott távolságon kívül eső ingatlan esetében, az alábbi űrlap kitöltésével kérjen ajánlatot!

Ingatlan hirdetéssel kapcsolatos ajánlatok, egy csomagban:
Fotózás: megfelelő beállítású, világos fotók, melyek nagyban hozzásegítik a hirdetőt, hogy hirdetése vonzza az érdeklődő tekinteteket. Ennek érdekében, Sony Alpha fényképezőgép vázzal, nagy látószögű (109 fokos) Sony objektívvel készülnek a helyiség fotók, minden esetben állvánnyal, nagy teljesítményű külső vaku segítségével, különböző expozíciós beállításokkal ugyanazon helyiségről, melyek utómunkálatainak eredményeként olyan képek születnek, melyeken nagymértékben optimalizálásra kerülnek a túlságosan világos, és túlságosan sötét területek.
Ingatlanvideó: egy rövid, de részletes ingatlanvideó, melynek megtekintése után képet kap az érdeklődő az ingatlan külső, és belső megjelenéséről, a helyiségek kapcsolódásairól, az ingatlanhoz tartozó felépítményekről, melyek sok esetben nem kerülnek fotózásra, és feltöltésre egy ingatlanhirdetés megjelentetésekor. A videók egy 4K (3840×2160) felbontású, 3 tengelyen stabilizált, 93 fokos látószögű objektívvel rendelkező videókamerával készülnek. Tájékoztató jellegű alaprajz készítése: a lakóingatlanról készített alaprajz alapján látja a leendő vásárló a helyiségek elrendezését, kapcsolódását, és már gondolatban el is kezdi berendezni a kiszemelt lakást.
Hirdetési szöveg elkészítése: a megfelelő szöveg megfogalmazásával, a lényeges paraméterek bemutatásával, a lényegtelen információk kihagyásával összeállított hirdetési szöveg, melyet átolvasva az érdeklődő már átfogó ismertekkel rendelkezve érkezhet a személyes megtekintésre.
Hirdetés Picture House honlapon: hirdetését megjelenítjük a weboldalon megbízási szerződés esetén, és abban az esetben is, ha Ön kívánja eladni ingatlanját, és csak az alapcsomag szolgáltatásait rendeli meg.


sale

Ajánlatkérés

+36301234567

Kérjük válassza ki a legördülő listából, hogy mely szolgáltatásunkkal kapcsolatban szeretne ajánlatot kérni:

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.