Tevékenység

Arckép fehér keretes

Üdvözlöm, Hernáth Attila vagyok.
30 év kereskedelmi tapasztalat, és területi ügyfél-kapcsolattartói tevékenységgel mögöttem döntöttem úgy, hogy ingatlanközvetítő, valamint társasházkezelő szakképesítést szerzek, melyek birtokában hoztam létre vállalkozásom. Eddigi munkavégzésem alatt is a legnagyobb hangsúlyt képezte a tisztelet, az alázat, a becsületes munkavégzés és az ügyfelek hiteles tájékoztatása, melyek elengedhetetlenek az üzleti kapcsolatokban. A Picture House azért jött létre, hogy azon ingatlantulajdonosok törekvéseit is segítse, akik maguk szeretnék hirdetni és értékesíteni tulajdonukat, de jól jönne a szakmai, technikai segítség, hogy értékesítési elképzelésüket mielőbb valóra válthassák. Természetesen, ha nem szeretne bajlódni az ingatlan eladással, a lakóingatlannal kapcsolatos értékesítési feladatokat 2% értékesítői jutalékért vállalom, mely kizárólagos megbízás esetén érvényes és számtalan, az eladónak kényelmes szolgáltatást foglal magában. Az ingatlanokkal kapcsolatos szolgáltatások részletes listáját, a szolgáltatások menüpont alatt ismerheti meg.

Foto video icon white

Ingatlan hirdetéssel kapcsolatos ajánlatok, egy csomagban:
Fotózás: megfelelő beállítású, világos fotók, melyek nagyban hozzásegítik a hirdetőt, hogy hirdetése vonzza az érdeklődő tekinteteket. Ennek érdekében, Sony Alpha fényképezőgép vázzal, nagy látószögű (109 fokos) Sony objektívvel készülnek a helyiség fotók, minden esetben állvánnyal, nagy teljesítményű külső vaku segítségével, különböző expozíciós beállításokkal ugyanazon helyiségről, melyek utómunkálatainak eredményeként olyan képek születnek, melyeken nagymértékben optimalizálásra kerülnek a túlságosan világos és túlságosan sötét területek.
Ingatlanvideó: egy rövid, de részletes ingatlanvideó, melynek megtekintése után képet kap az érdeklődő az ingatlan külső, és belső megjelenéséről, a helyiségek kapcsolódásairól, az ingatlanhoz tartozó felépítményekről, melyek sok esetben nem kerülnek fotózásra és feltöltésre egy ingatlanhirdetés megjelentetésekor. A videók egy 4K (3840×2160) felbontású, 3 tengelyen stabilizált, 93 fokos látószögű objektívvel rendelkező videókamerával készülnek.
Tájékoztató jellegű alaprajz készítése: a lakóingatlanról készített alaprajz alapján látja a leendő vásárló a helyiségek elrendezését, kapcsolódását és már gondolatban el is kezdi berendezni a kiszemelt lakást.
Hirdetési szöveg elkészítése: a megfelelő szöveg megfogalmazásával, a lényeges paraméterek bemutatásával, a lényegtelen információk kihagyásával összeállított hirdetési szöveg, melyet átolvasva az érdeklődő már átfogó ismertekkel rendelkezve érkezhet a személyes megtekintésre.
Hirdetés Picture House honlapon: Hirdetését megjelenítjük a weboldalon megbízási szerződés esetén és abban az esetben is, ha Ön kívánja eladni ingatlanját és csak az alapcsomag szolgáltatásait rendeli meg.

Referenciavideó:

Ajánlatkérés

+36301234567

Kérjük válassza ki a legördülő listából, hogy mely szolgáltatásunkkal kapcsolatban szeretne ajánlatot kérni:

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.